Dynamics CRM

Dynamics CRM

Her finder du nyheder, analyser og information om Dynamics CRM indhold. 

12 grunde: Derfor er Microsoft Dynamics CRM så populært

Måske er Microsofts det oplagte valg, når det handler om at bygge en CRM-platform. Læs 12 mulige forklaringer på Microsofts CRM-succes.

Hva gir CRM løsningen fra Columbus?

ColumbusMedlem baserer seg på Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX og SharePoint. Disse tre teknologiene i kombinasjon muliggjør full støtte for alle prosessene som en organisasjon har.

Store forbedringer i CRM 2015

Nu kan du downloade Dynamics CRM 2015

Målrettede salgskampagner, stemmestyring og et dashboard til at overvåge sociale medier. Det er nogle af de største nyheder i Dynamics CRM 2015, som nu kan downloades.

Real-Time track-and-trace - et klart opgør med traditionelle fragtmetoder hos især B2B-virksomheder

E-handel presser klassiske distributionsfirmaer til at optimere lagerstyringen

En ny undersøgelse fra analysevirksomheden Aberdeen viser, at 61 procent af ehandels-virksomhederne fragter direkte til kunden uden om distributionscentre. Undersøgelsen viser også, at lagerstyring i realtid og muligheder for track and trace er afgørende for mere tilfredse kunder.

Azure vokser og IoT opprioriteres af Microsoft

Microsoft: Sådan ser vi fremtiden for Dynamics AX

Den seneste Microsoft Convergence 2014-konference løftede lidt af sløret for, hvilke fremtidige nyheder, du som Dynamics AX-bruger skal holde øje med. Især Azure SQL bliver afgørende. Også Microsofts CRM-løsninger ændrer sig. Få overblikket her.

Nye funktioner i Microsoft Dynamics CRM 2015 bringer salg og marketing endnu tættere sammen

Salg og marketing smelter sammen i Dynamics CRM 2015

Dynamics CRM-familien får en række opdateringer med den nye 2015-version, der er på trapperne.

Få overblikket over dit 2015-roadmap for Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM bliver i slutningen af 2014 og i 2015 opdateret. Det betyder nye muligheder for din virksomhed inden for Social Listening, marketing og integrationen med Parature. Få overblikket her.

CRM 2015: Social Listening er stort uudnyttet område for produktionsvirksomheder

2015 betyder på en række forbedringer til dit Dynamics CRM. Der er opdateringer på vej til bedre Social Listening og integrationen med din virksomheds ERP-system. Det skaber bedre sammenhæng mellem produktion, salg og markedsføring. Og potentialet for integration med sociale medier er stort i Danmark, påpeger ekspert.

Microsoft frigiver stor forårsopdatering til Dynamics CRM

Mange nye opdateringer til Microsoft Dynamics CRM og Cloud Services.

Den nye iPad-brugergrænseflade er skræddersyet til en sælgers typiske informationer og aktiviteter, og Yammer-mulighederne tilbyder en god og enkelt måde at kommunikere på.

iPad og Yammer funktionalitet til CRM Online

Den nye iPad-brugergrænseflade er skræddersyet til en sælgers typiske informationer og aktiviteter, og Yammer-mulighederne tilbyder en god og enkelt måde at kommunikere på.

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) er nu tilgængelig på Windows Azure. Virksomheder kan dermed nemt og hurtigt flytte deres vigtigste programmer i en offentlig sky – og spare både tid og penge.

Optimér forretningen med skalérbar it i skyen

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) er nu tilgængelig på Windows Azure. Virksomheder kan dermed nemt og hurtigt flytte deres vigtigste programmer i en offentlig sky – og spare både tid og penge.

2.500.000.000.000.000.000 bytes kan bruges strategisk, fordi de mange informationer, som teknologien efterlader om os skal struktureres. Populært set kaldes det for Big Data.

Vejen til bedre beslutninger: Big Data

Tidligere var det dyrt – og besværligt – at opnå et kommercielt, fornuftigt udbytte af ustruktureret data. I dag er der til gengæld værktøjer og programmer, som kan håndtere udfordringen uden at vælte it-budgettet.

Pages