Dynamics AX

Dynamics AX

Her finder du nyheder, analyser og information om Dynamics AX indhold. 

Fra dataøer til transformerende integrationer

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.

Gratis webinar: Beskyt din virksomhed mod intern og ekstern svindel

Du har sikkert hørt om det massive hack af 500 millioner Yahoo-konti, som har afsløret navne, e-mailadresser, telefonnumre, adgangskoder og andre følsomme oplysninger. Men vidste du, at størstedelen af svindel er forårsaget af interne sikkerhedsbrud?

Sådan øger du sikkerheden i virksomhedens ERP-system

Sådan øger du sikkerheden i virksomhedens ERP-system

Med Columbus Dynamic Security Management til Microsoft Dynamics AX får du en helt ny mulighed for at opnå den bedste balance mellem at opnå høj sikkerhed og overholde standarder i virksomhedens ERP-system uden at gå på kompromis med brugervenligheden, og samtidig holde omkostningerne under kontrol.

Microsoft Dynamics AX ERP i skyen

Microsoft Dynamics AX får os til at elske ERP

I løbet af de seneste par år har Microsoft været på en rejse for at genopdage, hvordan man kan drage nytte af hurtigere, mere agile og produktive forretningsapplikationer, der kan skabe vækst for virksomhederne. En stor milepæl er nået med det nye Microsoft Dynamics AX.

Predictive analytics finder svaret – men kun hvis du kender spørgsmålet

Predictive analytics finder svaret – men kun hvis du kender spørgsmålet

Analysealgoritmer kan spore mønstre og sammenhænge i meget store datamængder, hvilket kan optimere alt fra salg til forsyningskæde. Men det kræver både en sund respekt for den analytiske og statistiske metode og at der huskes at arbejde med data, der faktisk kan sammenlignes.

SharePoint sætter strøm til processerne og gør din virksomhed mere konkurrencedygtig

SharePoint sætter strøm til processerne og gør din virksomhed mere konkurrencedygtig

Dynamics AX og SharePoint er en stærk kombination, der giver øget overblik, styrker virksomhedens processer og kvalitetskontrol – samt gør det nemmere at genbruge viden og yde en god og kompetent kundeservice.

Cloudteknologi - Dynamics AX

Sæt maskinerne på nettet og undgå kostbare produktionsstop

Cloudteknologi har gjort det langt billigere at overvåge maskiner og produktionslinjer, tilpasse serviceaftaler og få varsel om kommende nedbrud og mekaniske fejl i god tid, før situationen bliver kritisk.

Standardteknologi tager fødevareskandaler i opløbet

Nyeste ERP-platforme kan optimere og automatisere kvalitetskontrol og sporbarhed i procestunge virksomheder – samt mindske spild og lagerplads betydeligt. Alligevel undlader mange virksomheder at holde platformen ved lige, hvilket kan koste dyrt den dag, uheldet er ude. Cloudteknologien gør det imidlertid stadig nemmere at høste fordelene ved nyeste teknologi uden at skulle give sig ud i et årligt opgraderingscirkus.

ERP opgrader Det er dyrt ikke at opgradere

Det er dyrt ikke at opgradere

Der er sket en stor udvikling på ERP-fronten, og det kan blive dyrt at hænge fast i gamle løsninger. Mobil-fleksibilitet, bedre brugervenlighed og cloud-fleksibilitet giver så store muligheder, at der er økonomiske gevinster ved at opdatere.

Legg dataene dine i vaskemaskinen og spar tid

Læg dine data i vaskemaskinen og spar tid

Automatisk datamigrering letter overgangen til virksomhedens nye ERP-system, sparer en masse tid og ressourcer samt minimerer risikoen for fejl.

Grib fordelene ved automatisering og kvalitetskontrol

Grib fordelene ved automatisering og kvalitetskontrol

Standardbaserede IT-løsninger kan optimere produktionen, sikre kvaliteten og gøre det lettere at leve op til stigende krav fra myndigheder og forbrugere.

Skær AX-rollerne til og slip for unødige licensomkostninger

Skær AX-rollerne til og slip for unødige licensomkostninger

Det bliver nu meget lettere at navigere i den meget komplekse AX sikkerheds- og licensstruktur og tilpasse brugerroller og privilegier, så I som virksomhed kun betaler for de funktioner, jeres brugere faktisk anvender.

Pages