Dynamics 365

Dynamics 365

Video: Få et innblikk i Dynamics 365

Bli bedre kjent med Microsoft Dynamics 365 i vår korte introduksjonsvideo.

Specialtilretninger i ERP og den teknologiske blindgyde

Jeg besøger jævnligt kunder, som har et reelt ønske om at udvikle, deres ERP og iværksætte nye tiltag, men mange af dem finder sig selv låst af specialtilretninger. Deres tilretninger understøtter den nuværende forretning, og der har været rigtig mange gode grunde til at lave dem i sin tid. Desværre betyder de, at en opgradering af deres ERP udskydes eller er så uoverskuelig at man ikke overvejer, hvordan man skal komme videre. Man er låst fast af sit ERP og havnet i en teknologisk blindgyde.

Machine learning til folket

Jeg var ærligt talt skeptisk første gang jeg mødte ideen omkring machine learning som en out-of-the-box-komponent. Og jeg er sikker på, at der er god portion slutbrugere, som har det på samme måde. Machine learning er et begreb, der dækker over et systems evne til at lære selv, uden at være specifikt programmeret til at løse den konkrete opgave.

Hvorfor det er værd at overveje ERP i skyen med Dynamics 365

Hvor lang tid har I haft jeres nuværende ERP-system? Kommer det som en overraskelse, når vi fortæller, at den gennemsnitlige levetid for et ERP-system er mellem 7-10 år?

Roundtable-diskussion om digital transformation

Roundtable-diskussion om digital transformation

Trenden er, at vores software og systemer går fra at ligge lokalt til at være cloud-baserede. Hvor trenden i første fase handlede om backup, at dele filer og senere applikationer, er virksomhedskritiske systemer i dag oplagte at benytte i en cloud-sammenhæng. Det gælder ikke mindst den nye version af Microsoft Dynamics.