Business Intelligence

Business Intelligence

Her finder du nyheder, analyser og information om Business Intelligence

Datadreven analyse overskuer enorme informationsmængder og støtter hele forretningen

Microsoft Cortana finder mønstre i enorme datamængder og giver grundlag for at optimere alt fra indkøb, salg, lager og cashflow til kundeservice, vedligehold, produktion og HR. Men chefen for Columbus’ løsningsarkitekter vurderer, at vi endnu kun har set toppen af isbjerget og ser store fordele ved at lade datadreven analyse yde kontinuerlig beslutningsstøtte på tværs af den samlede forretning.

Predictive analytics finder svaret – men kun hvis du kender spørgsmålet

Predictive analytics finder svaret – men kun hvis du kender spørgsmålet

Analysealgoritmer kan spore mønstre og sammenhænge i meget store datamængder, hvilket kan optimere alt fra salg til forsyningskæde. Men det kræver både en sund respekt for den analytiske og statistiske metode og at der huskes at arbejde med data, der faktisk kan sammenlignes.

Cloudbaseret Business Intelligence giver indsigt

Cloudbaseret Business Intelligence giver indsigt – men pas på faldgruberne

Værktøjer til beslutningsstøtte er blevet langt billigere og mere tilgængelige end for blot få år siden og har opnået en nærmest eksplosiv udbredelse. Men selv de flotteste visualiseringer og rapporter er stadig ikke bedre end de datasæt og modeller, de bygger på.

Master Data i Human Ressource

Master Data udløser nye muligheder

Ved at rense virksomhedsdata for urenheder, kan du anvende Master Data til - ikke blot at eliminere unødige arbejdsprocesser - men også skabe helt nye muligheder internt og eksternt.

Business Intelligence projekter starter før valg af software

Det gode BI-projekt starter før valg af værktøjerne

Tænk strategi først og værktøjer senere. Det gælder uanset om du allerede er live på din Dynamics AX og undrer dig over, hvor de super-duper farvestrålende dashboards er, eller om du så småt er ved at påbegynde dit BI-eventyr.

Få opdateret indsigt i din forretning med rullende forecast

Få opdateret indsigt i din forretning med rullende forecast

Har du oplevet, hvor tung og tidskrævende en budgetteringsproces kan være? Og har du oplevet, at dit årlige forecast og året, der gik, slet ikke endte med at stemme overens?

Bedre sammenhængende KPIer og rapporter

Byg en BI-strategi først og ryd så op i fejlbehæftede data

Hvis 2015 er året, hvor din virksomhed bygger en Business Intelligence-strategi, så skal du ikke frygte dårlige data. Et godt BI-fundament afslører nemlig i sig selv fejlbehæftede data husk bare at starte med få KPI’er.

Kom godt i gang med at anvende big data

Big Data: 1-2-3, så er du i gang

Big Data er overalt. Man kan ikke åbne et medie uden de store data rydder hele eller halve sider. Men, hvad kræver og koster det egentligt at komme i gang? Få inspiration til at komme godt ud af starthullerne...

Big Data: Buzzword eller big business?

Er Big Data blot endnu et buzzword, eller hvordan skal vi forholde os til det? Det spørgsmål blev stillet på Big Data Keynote Conference i København for nylig.

Få overblikket over dit 2015-roadmap for Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM bliver i slutningen af 2014 og i 2015 opdateret. Det betyder nye muligheder for din virksomhed inden for Social Listening, marketing og integrationen med Parature. Få overblikket her.

Machine Learning er her nu - udnyt de mange data

Forudsig produktion og lagerstyring med Machine learning

Machine learning i skyen lyder måske futuristisk, men allerede i dag gør det virksomheder i stand til at forudsige produktionsprocesser og optimere lagerstyring

Alt for få virksomheder bruger de data, de indsamler.

Fra 18 måneder til 5 minutter - Store gevinster med datastyring

Der bliver spyttet millioner af petabyte data ud dagligt verden over. Mange virksomheder udnytter data til fulde, bliver klogere, optimerer forretningen og øger på den måde bundlinjen, - også i Danmark.

Pages