It til produktion

It til produktion

Her får du eksperternes betragtninger om, hvordan effektiv IT-understøttelse af din produktion skal gribes an.

Vil du øge produktiviteten blandt dine medarbejdere?

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige systemer? Har du oplevet at blive sendt rundt i en virksomheds telefonsystem i håb om at finde en, som kan hjælpe dig og se din historik? Som kunder og klienter ved de fleste af os hvor frustrerende det kan være når en virksomheds systemer ikke er integrerede og medarbejderne derfor har svært ved at hjælpe dig.

RFID lagerscanning

Ekspert: Overraskende mange virksomheder hænger fast i analog lagerstyring

Der er stadig rigtig mange danske produktionsvirksomheder, som bruger ”papir og blyant”, når de skal holde styr på lageret. Alene ved at indføre mobile scannere kan virksomheder øge produktiviteten med 16 procent.

Bedre sammenhængende KPIer og rapporter

Byg en BI-strategi først og ryd så op i fejlbehæftede data

Hvis 2015 er året, hvor din virksomhed bygger en Business Intelligence-strategi, så skal du ikke frygte dårlige data. Et godt BI-fundament afslører nemlig i sig selv fejlbehæftede data husk bare at starte med få KPI’er.

Store forbedringer i CRM 2015

Nu kan du downloade Dynamics CRM 2015

Målrettede salgskampagner, stemmestyring og et dashboard til at overvåge sociale medier. Det er nogle af de største nyheder i Dynamics CRM 2015, som nu kan downloades.

Få overblikket over dit 2015-roadmap for Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM bliver i slutningen af 2014 og i 2015 opdateret. Det betyder nye muligheder for din virksomhed inden for Social Listening, marketing og integrationen med Parature. Få overblikket her.

CRM 2015: Social Listening er stort uudnyttet område for produktionsvirksomheder

2015 betyder på en række forbedringer til dit Dynamics CRM. Der er opdateringer på vej til bedre Social Listening og integrationen med din virksomheds ERP-system. Det skaber bedre sammenhæng mellem produktion, salg og markedsføring. Og potentialet for integration med sociale medier er stort i Danmark, påpeger ekspert.

Easyfood har taget produktionen af fødevarer hjem til Danmark

Sådan driver udvikling og innovation hjemflagning af produktion

Kort magtdistance og større involvering af medarbejdere i Danmark, kombineret med investering i produktionsanlæg og produktions-it, skaber bedre samlet værditilførsel hos Easyfood

Machine Learning er her nu - udnyt de mange data

Forudsig produktion og lagerstyring med Machine learning

Machine learning i skyen lyder måske futuristisk, men allerede i dag gør det virksomheder i stand til at forudsige produktionsprocesser og optimere lagerstyring

Styr på AX implementering

7 gode råd til sikre din erp-implementering

I et nyt white-paper får du tjekliste og gode råd til den gode ERP-implementering.

Ny bog om produktionsmodulet i Dynamics NAV

Peik-Bech Andersen har udgivet en bog, der henvender sig til kunder og konsulenter, der har, eller skal have implementeret produktionsmodulet i virksomheden. Download en gratis e-bog version af bogen.

Alt for få virksomheder bruger de data, de indsamler.

Fra 18 måneder til 5 minutter - Store gevinster med datastyring

Der bliver spyttet millioner af petabyte data ud dagligt verden over. Mange virksomheder udnytter data til fulde, bliver klogere, optimerer forretningen og øger på den måde bundlinjen, - også i Danmark.

oT, eller tingenes internet, bygger på det faktum, at et støt stigende antal elementer i en virksomhed er forbundet med hinanden eller blot er på nettet i et omfang.

IoT og Big Data rammer ned i produktion og supply chain

Både Big Data og Internet of Things er spået til igen at være et af de helt hotte emner på it-dagsordenen igennem 2014

Pages