Ordreproduktion

Ordreproduktion

Vil du øge produktiviteten blandt dine medarbejdere?

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige systemer? Har du oplevet at blive sendt rundt i en virksomheds telefonsystem i håb om at finde en, som kan hjælpe dig og se din historik? Som kunder og klienter ved de fleste af os hvor frustrerende det kan være når en virksomheds systemer ikke er integrerede og medarbejderne derfor har svært ved at hjælpe dig.

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Smid kaffegrumset ud og lad "maskinen" spå om fremtiden

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor man forsøger at fremskrive en udvikling efter, hvor godt – eller måske knap så godt! – det f.eks. gik sidste år på nogenlunde samme tid.

Cloudteknologi - Dynamics AX

Sæt maskinerne på nettet og undgå kostbare produktionsstop

Cloudteknologi har gjort det langt billigere at overvåge maskiner og produktionslinjer, tilpasse serviceaftaler og få varsel om kommende nedbrud og mekaniske fejl i god tid, før situationen bliver kritisk.

vedligehold af maskinparken i produktionen

Øg maskinernes oppetid og spar penge

Systematik, planlægning og vedligehold af maskinparken er en god strategi. Særligt når virksomheden vokser, bliver det nødvendigt med et struktureret overblik over ressourcerne – og især aktivernes afhængighed af hinanden.

RFID lagerscanning

Ekspert: Overraskende mange virksomheder hænger fast i analog lagerstyring

Der er stadig rigtig mange danske produktionsvirksomheder, som bruger ”papir og blyant”, når de skal holde styr på lageret. Alene ved at indføre mobile scannere kan virksomheder øge produktiviteten med 16 procent.

Real-Time track-and-trace - et klart opgør med traditionelle fragtmetoder hos især B2B-virksomheder

E-handel presser klassiske distributionsfirmaer til at optimere lagerstyringen

En ny undersøgelse fra analysevirksomheden Aberdeen viser, at 61 procent af ehandels-virksomhederne fragter direkte til kunden uden om distributionscentre. Undersøgelsen viser også, at lagerstyring i realtid og muligheder for track and trace er afgørende for mere tilfredse kunder.

Den Danske Logistik - og Supply Chain Management-pris 2014 uddeles i oktober - her sidste års vindere fra GN Resound

Her høster du den nyeste viden om logistik og supply chain management

København bliver om kort tid centrum for den nyeste viden og de bedste business cases inden for logistisk og supply chain management.

CRM 2015: Social Listening er stort uudnyttet område for produktionsvirksomheder

2015 betyder på en række forbedringer til dit Dynamics CRM. Der er opdateringer på vej til bedre Social Listening og integrationen med din virksomheds ERP-system. Det skaber bedre sammenhæng mellem produktion, salg og markedsføring. Og potentialet for integration med sociale medier er stort i Danmark, påpeger ekspert.

Vola i Horsens producerer udelukkende til ordre med innovativ tænkning i supply chain

Varelager? Ikke hos logistikprisvinderen Vola

Med ERP, lean og kanban opnår Vola effektiv forsyningskæde og levering på 1-2 dage uden behov for varelager eller gæt på produktionsbehov

Produktionskontrol er en af de mange nyheder i AX R3

6 skarpe Dynamics AX R3 nyheder til produktionsvirksomheder

Da Microsoft tidligere i år sendte den seneste Dynamics AX 2012 R3 på gaden var det med masser af nyheder rettet mod salg og marketing. Men, fortvivl ej der er mange nye spændende ting til produktionen.

Håndvask er en nem og simpel måde at reducere fejl på

Når 99,9 % effektivitet ikke er godt nok: TWI øger produktivitet og minimerer fejl

Produktionsvirksomheder kan lære af sundhedsvirksomheder. Der er store fordele at hente, når det kommer til reduktion af gennemløbstid og fejl.

TWI 2014 Conference Results Through Stability

TWI 2014: Førende virksomheder baner vejen

Eventyrlige lokaler dannede rammen om 2014-udgaven af TWI-konferencen, der i slutningen af juni gav inspiration i H.C. Andersen-slottet i Tivoli.

Pages