EDI & Integrationer

EDI & Integrationer

Her finder du indhold angående ind- og udgående data, integration og EDI

Fra dataøer til transformerende integrationer

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.

Legg dataene dine i vaskemaskinen og spar tid

Læg dine data i vaskemaskinen og spar tid

Automatisk datamigrering letter overgangen til virksomhedens nye ERP-system, sparer en masse tid og ressourcer samt minimerer risikoen for fejl.

Når en virksomhed når en vis størrelse, giver det god mening at digitalisere

Automatisering af faktura-godkendelser er en lavthængende IT-frugt

Når en virksomhed når en vis størrelse, giver det god mening at digitalisere nogle af de interne arbejdsgange. En indlysende gevinst er at sætte strøm til håndteringen af fakturaer. Det gør ikke bare hverdagen lettere, det sparer også mange penge og giver overblik over virksomhedens cashflow.

Byg integrationer til og fra Dynamics AX - helt uden at kode

Byg integrationer til og fra Dynamics AX - helt uden at kode

Der er IT-i-alting nu om dage. Derfor har vi også flere data at arbejde med end nogensinde før. Men den viden, der ligger i data, har kun værdi, hvis virksomheden nemt og effektivt kan integrere data til og fra mange kilder og systemer og dermed koble datastrømmene sammen.

Skalér uden at give køb på kontrol og overskuelighed

Bedre styring med transaktioner gavner forretningen

Brandslukninger, uudnyttede ressourcer og problemer med at få overblik over forretningsprocesserne. Det er virkeligheden for virksomheder, som er udfordret på deres integrationsplatforme, når de har mange transaktioner på tværs af landegrænser. Men sådan behøver det ikke at være.