Fremtiden for Produktion

Fremtiden for Produktion

Få ekspertenes bud på, hvad fremtiden byder på.

Cloudteknologi - Dynamics AX

Sæt maskinerne på nettet og undgå kostbare produktionsstop

Cloudteknologi har gjort det langt billigere at overvåge maskiner og produktionslinjer, tilpasse serviceaftaler og få varsel om kommende nedbrud og mekaniske fejl i god tid, før situationen bliver kritisk.

Standardteknologi tager fødevareskandaler i opløbet

Nyeste ERP-platforme kan optimere og automatisere kvalitetskontrol og sporbarhed i procestunge virksomheder – samt mindske spild og lagerplads betydeligt. Alligevel undlader mange virksomheder at holde platformen ved lige, hvilket kan koste dyrt den dag, uheldet er ude. Cloudteknologien gør det imidlertid stadig nemmere at høste fordelene ved nyeste teknologi uden at skulle give sig ud i et årligt opgraderingscirkus.

Grib fordelene ved automatisering og kvalitetskontrol

Grib fordelene ved automatisering og kvalitetskontrol

Standardbaserede IT-løsninger kan optimere produktionen, sikre kvaliteten og gøre det lettere at leve op til stigende krav fra myndigheder og forbrugere.

vedligehold af maskinparken i produktionen

Øg maskinernes oppetid og spar penge

Systematik, planlægning og vedligehold af maskinparken er en god strategi. Særligt når virksomheden vokser, bliver det nødvendigt med et struktureret overblik over ressourcerne – og især aktivernes afhængighed af hinanden.

5 produktionstendenser for 2015

Hele økosystemet omkring forsyningskæden – inklusive producenter, distributører og retailere står over for omfattende udvikling som følge af skiftende dynamikker, der inkluderer forventninger fra forbrugere, time-to-market og en stadig intensiverende global konkurrence.

Kom godt i gang med at anvende big data

Big Data: 1-2-3, så er du i gang

Big Data er overalt. Man kan ikke åbne et medie uden de store data rydder hele eller halve sider. Men, hvad kræver og koster det egentligt at komme i gang? Få inspiration til at komme godt ud af starthullerne...

Big Data: Buzzword eller big business?

Er Big Data blot endnu et buzzword, eller hvordan skal vi forholde os til det? Det spørgsmål blev stillet på Big Data Keynote Conference i København for nylig.

Easyfood har taget produktionen af fødevarer hjem til Danmark

Sådan driver udvikling og innovation hjemflagning af produktion

Kort magtdistance og større involvering af medarbejdere i Danmark, kombineret med investering i produktionsanlæg og produktions-it, skaber bedre samlet værditilførsel hos Easyfood

Top Toy med Mobilt POS system i BR butikkerne

TOP-TOY leger sig ind i en fremtid med gladere kunder og mere salg

TOP-TOY tester i øjeblikket nye cross- og omnichannel-løsninger, og mobile kioskløsninger baseret på tablets ventes rullet ud i store dele af kæden allerede i år.

oT, eller tingenes internet, bygger på det faktum, at et støt stigende antal elementer i en virksomhed er forbundet med hinanden eller blot er på nettet i et omfang.

IoT og Big Data rammer ned i produktion og supply chain

Både Big Data og Internet of Things er spået til igen at være et af de helt hotte emner på it-dagsordenen igennem 2014

2.500.000.000.000.000.000 bytes kan bruges strategisk, fordi de mange informationer, som teknologien efterlader om os skal struktureres. Populært set kaldes det for Big Data.

Vejen til bedre beslutninger: Big Data

Tidligere var det dyrt – og besværligt – at opnå et kommercielt, fornuftigt udbytte af ustruktureret data. I dag er der til gengæld værktøjer og programmer, som kan håndtere udfordringen uden at vælte it-budgettet.

Spot nye muligheder og ideer før konkurrenterne. Mobilteknologi gør det nemmere end nogensinde før at inddrage medarbejdere og kunder i virksomhedens innovationsproces.

Identificér kunder og medarbejderes underliggende behov med Smartphones

Spot nye muligheder og ideer før konkurrenterne. Mobilteknologi gør det nemmere end nogensinde før at inddrage medarbejdere og kunder i virksomhedens innovationsproces.

Pages