Ny bog om produktionsmodulet i Dynamics NAV

Ny bog om produktionsmodulet i Dynamics NAV

Peik-Bech Andersen har udgivet en bog, der henvender sig til kunder og konsulenter, der har, eller skal have implementeret produktionsmodulet i virksomheden. Download en gratis e-bog version af bogen.

P360.dk by Columbus

Columbus
Redaktionen
; 25.06.14    : 13:50

Peik-Bech Andersen, Senior Consultant hos Columbus NSC, har igennem de seneste 30 år arbejdet med Microsoft Dynamics NAV og etableret sig som en af de allerbedste konsulenter indenfor branchen. Sideløbende har han de seneste 10 år afholdt mere end 150 kurser om programmering, installation, finance, trade, warehouse management og manufacturing i Dynamics NAV. Derudover har han to blogs hvor han jævnligt skriver om Dynamics NAV.

Peik har alle dage haft en speciel interesse i produktionsmodulet af Dynamics NAV og har over årene implementeret produktionsløsninger i mere end 50 virksomheder. Han har derfor erhvervet sig en unik indsigt i hvordan produktionsmodulet virker, hvordan det bliver implementeret og hvordan virksomhederne bedst muligt anvender det til at skabe merværdi.  

Al den viden danner baggrund for “Manufacturing with Microsoft Dynamics NAV - A comprehensive guide to the manufacturing module in Microsoft”. Dette gør bogen til en “must have” for alle der arbejder med Dynamics NAV’s produktionsmodul.

"Manufacturing with Microsoft Dynamics NAV" koster normalt 359,- som paperback og 249,- som e-bog, men lige nu kan du downloade et af 100 gratis eksemplarer på www.columbus.dk

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.