Dynamics 365 - ERP i skyen

Hvorfor det er værd at overveje ERP i skyen med Dynamics 365

Hvor lang tid har I haft jeres nuværende ERP-system? Kommer det som en overraskelse, når vi fortæller, at den gennemsnitlige levetid for et ERP-system er mellem 7-10 år?

Martin Clothier

Columbus
Technical Director, Columbus UK
Tags: 
; 18.10.16    : 14:04

Inden for de seneste år har ERP ændret sig drastisk, og selvom I synes, at jeres aktuelle løsning fungerer fint, kan en investering i et moderne cloudbaseret ERP-system give jer værdi- og driftsmæssige fordele, som I aldrig ville få ved at opdatere et eksisterende lokalt system.

En undersøgelse foretaget af Forrester viser faktisk, at ”25% af alle virksomheder overvejer at investere i et moderne ERP-system”.

Og her er årsagen:

Det hele handler om kontrol. Kontrol over omkostninger, levering, tilgængelighed, sikkerhed og ensretning.

Hvis I er på jagt efter effektivitet, er skyen den perfekte løsning. Det er slut med at lade anlægsinvesteringerne finansiere den næste server, den næste softwareopgradering eller det sted, hvor udstyret skal stå.

I stedet kan I lade driftsomkostningerne finansiere adgang til platformen og computerkraft hvor og hvornår, der er brug for det.

Det omkostningsmæssige argument, der taler for en cloudløsning, er ikke til at komme udenom: Cloudbaserede ERP-løsninger koster op til 50% mindre end lokale ERP-løsninger i løbet af en typisk levetid. Men der er mange andre fordele end de rent omkostningsmæssige:

·       Ensretning. Løsningen gør det muligt at forbedre forretningsdriften ved at samle og standardisere driftsinfrastrukturen i ét enkelt, integreret ERP-system.

·       Effektivitet. Brugerne får en bedre oplevelse og adgang samt kortere time-to-value, eftersom tilegnelsesprocessen forkortes væsentligt.

·       Forenkling. Når den komplekse it-infrastruktur fjernes, mindskes administrationsarbejdet, hvilket giver de teams, der ellers varetog supporten, mulighed for at bidrage andre steder i virksomheden.

·       Tilgængelighed og sikkerhed. Skyen giver en høj grad af skalerbarhed samt øget sikkerhed og stabilitet.

·       Fleksibilitet. Eftersom det er hurtigt at gøre systemer og applikationer on- eller offline, kan I øjeblikkeligt justere driften efter forretnings-, kunde- eller markedsmæssige faktorer.

Microsoft Dynamics 365

Måske tænker I, at ERP er for komplekst at hoste i skyen. Det er muligvis tilfældet med andre løsninger, men ikke med moderne ERP. Velkommen til Dynamics 365 - ERP i skyen.

I får alle de førnævnte fordele samt flere andre. Dynamics 365 tilbyder problemfri integration mellem al Microsofts cloudteknologi, som en førende virksomhed har brug for, f.eks. ERP, CRM, BI og Office, hvilket reducerer implementeringstiden og -omkostningerne. Og med en ERP-løsning, hvor 80% kan implementeres "ud af boksen", hører kompleksitet i forbindelse med ERP-projekter fortiden til.

Hvis I stadigvæk ikke er overbevist, foreslår jeg, at I drøfter jeres forretningsmæssige og teknologiske udfordringer med en cloudekspert (måske en, der lige har vundet prisen som Microsoft Global ERP Partner of the Year!), da de kan hjælpe jer med at kortlægge jeres langsigtede strategiske forretningsmål, samt hvordan ERP i skyen og Dynamics 365 kan hjælpe jer med at transformere jeres forretning og nå jeres mål.

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.