Sådan øger du sikkerheden i virksomhedens ERP-system

Sådan øger du sikkerheden i virksomhedens ERP-system

Med Columbus Dynamic Security Management til Microsoft Dynamics AX får du en helt ny mulighed for at opnå den bedste balance mellem at opnå høj sikkerhed og overholde standarder i virksomhedens ERP-system uden at gå på kompromis med brugervenligheden, og samtidig holde omkostningerne under kontrol.

Henning Gershof

Columbus
VP Sales and Marketing
Tags: 
; 01.07.16    : 11:40
Sådan øger du sikkerheden i virksomhedens ERP-system

Columbus Dynamic Security Management, der er enkelt at implementere og nemt at bruge, er relevant for enhver virksomhed der benytter, opgraderer eller står overfor at skulle implementere Microsoft Dynamics AX.

Sikre virksomheden mod svindel og tyveri

Det kan f.eks. være, at man vil anvende historiske data om effekten af en tidligere marketingkampagne til at forudsige effekten af en fremtidig marketingindsats.

"Alle virksomheder ønsker at gardere sig mod svindel og tyveri af data samtidig med, at de skal overholde en række regler og standarder. Men det kan virke uoverskueligt at komme i gang. Og derfor har Columbus udviklet en løsning der gør det enkelt at styre og administrere sikkerheden i virksomhedens ERP-system", siger VP for Salg og Marketing i Columbus, Henning Gershof.

Columbus Dynamic Security Management løser udfordringer som mange virksomheder kæmper med i deres ERP-system: Opsætning af sikkerhedsroller, administration af brugerlicenser og holde licenser up-to-date i forhold til organisatoriske ændringer. Udfordringer, der ofte er komplekse og kan involvere dyre konsulenttimer.

Sådan holder du styr på virksomheden

Steffen Schou Bojer, Senior Business Consultant i Columbus, forklarer: "På grund af kompleksiteten med at administrere sikkerhedsroller og licenser i Dynamics AX, matcher disse ofte ikke de aktuelle behov. Virksomheder betaler for licenser de ikke bruger, og de risikerer at give medarbejdere uhensigtsmæssig adgang til forretningskritisk information i virksomhedens ERP-system".

Columbus Dynamic Security Management gør det nemt at holde styr på sikkerheden, så den er i overensstemmelse med virksomhedens forretningsmæssige behov og krav.

"Mobil adgang til virksomhedens ERP-system er en sikkerhedsrisiko, som mange virksomheder undervurderer. Og her bør virksomheder være på forkant med at forhindre aktiviteter som datatyveri, bedrageri, download og deling af virksomhedens data. Samtidig skal virksomheden sikre at administration af data er i overensstemmelse med lovgivningsmæssige standarder. Med Columbus Dynamic Security Management får virksomheden værktøjerne til at styre sikkerhed, licensforbrug og revision af alle aktiviteter", siger Henning Gershof.

Ud over at hjælpe virksomheder med at undgå svindel og tyveri af data, hjælper Columbus Dynamic Security Management også med at optimere virksomhedens processer og ERP-system, og er dermed med til at sikre det bedste afkast af virksomhedens ERP investering.

Læs mere om automatiseret sikkerheds- og rolleopsætning i Dynamics AX ved hjælp af Dynamic Security Management, eller send os en besked, hvis du ønsker en vurdering af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.