Dynamic Security Management Webinar

Gratis webinar: Beskyt din virksomhed mod intern og ekstern svindel

Du har sikkert hørt om det massive hack af 500 millioner Yahoo-konti, som har afsløret navne, e-mailadresser, telefonnumre, adgangskoder og andre følsomme oplysninger. Men vidste du, at størstedelen af svindel er forårsaget af interne sikkerhedsbrud?

Steffen Schou Bojer

Columbus
Functional Solution Architect
Tags: 
; 21.10.16    : 13:30

Der er en række årsager til, at ERP-data er i fare, herunder intern datatyveri, mangel på tilstrækkelig sikkerhed i ERP-systemet, ondsindet brug af data, og en stigende brug af forskellige enheder. En Gartner-rapport fremhæver disse årsager til, at dine data i ERP-systemet kan være i fare:

  • Arbejdsopgaver inden for købsprocesser ikke er tilstrækkelige adskilt. Som et resultat, kan personalet få kontrol over hele indkøbsprocessens, hvilket kan resulterer i fejl, uregelmæssigheder og svindel.
  • Mange brugere får uhensigtsmæssige privilegier i regnskab- og økonomimoduler.

Andre analytikere anfører, at 60% af medarbejdere, der forlader en virksomhed, stjæler data og 10% af en virksomheds medarbejdere anvender data til skadelige formål.

ERP-svindel kan altså have en betydelig negativ effekt på din forretning, herunder økonomiske tab, utilfredshed blandt kunder og leverandører og negativ omtale.

5 årsager til, at dine ERP-data kan være i fare

Deltag i gratis Dynamic Security Management webinar

Vi vil gerne invitere dig til et webinar om Dynamic Security Management (DSM) til Microsoft Dynamics AX 2012. På webinaret vil du blandt andet se, hvordan DSM kan beskytte dig mod intern svindel ved at beskytte centrale ERP-data og ved at sikre en optimal rolleopsætning i AX. På webinaret vil du høre fra en DSM kunde, MHI Vestas Offshore Wind, om deres erfaringer med brugen af DSM, og hvorfor de valgte denne løsning til deres sikkerhedsopsætning og IT-revision. Du vil også få mulighed for at se en demonstration af løsningen. Webinaret vil blive afholdt på engelsk.

Læs om en dansk industrikoncerns erfaringer med Dynamic Security Management

Webinaret afholdes tre gange, og du tilmelder dig ved at klikke på linket ud fra det tidspunkt, du ønsker at deltage:

·         15. november kl. 23.00-24.00, klik her

Læs mere om Dynamic Security Management

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.