ERP løsning - Få glæde af din ERP Løsning overalt med nav

Få glæde af din erp løsning overalt med NAV Anywhere

Med Dynamics NAV Anywhere har du adgang til NAV når du er på farten, ved hjælp af en række smarte mobile løsninger

P360.dk by Columbus

Columbus
Redaktionen
Tags: 
; 19.03.15    : 11:03
Dynamics NAV Anywhere er tilgængelig på tablets og smartphones

Hvad er NAV Anywhere?

NAV Anywhere består af en række brugervenlige mobile løsninger, der alle er integreret med Dynamics NAV samt bygget på Microsoft teknologi. Dette sikrer at de mobile løsninger fungerer og interagerer perfekt med dit allerede eksisterende Dynamics miljø. Løsningerne er bygget på kendte Microsoft produkter som Windows Server og IIS, der benyttes ingen 3. parts produkter og dette gør at al implementering og support er enkel og ligetil.

NAV Anywhere løsningerne kan implementeres og tilgås fra næsten alle enheder med en browser, inklusiv tablets, smartphones og håndholdte terminaler. NAV Anywhere er som udgangspunkt en standardløsning, men kan også skræddersyes og tilpasses efter efter din virksomheds specifikke behov. 

NAV Anywhere - Services

Med NAV Anywhere Services får dine medarbejdere hjælp til at registrere data hurtigt og korrekt via apps på Mobile enheder. Apps er med til at erstatte gammeldags ineffektive papirblanketter med moderne mobile processer, hvilket gør at medarbejderne når som helst og hvor som helst kan se deres tildelte opgaver og efterfølgende registrere relevante elementer såsom rejsetid, arbejdstid og materialer som herefter automatisk bogføres. 

NAV Anywhere - Logistik

En lager/logistik app der hjælper lagerarbejdere med at udføre deres opgaver hurtigst og bedst muligt, og app'en understøtter de fleste lagerprocesser. Via NAV Anywhere Logistik har man adgang til data i realtid, samt en bred vifte af andre funktioner. Det er med til at spare virksomheden dyrebar tid og reducere omkostninger, transaktioner behandles hurtigt og manuel indtastning fyldt med fejl undgås.

NAV Anywhere - Salg

NAV Anywhere Salg giver dine sælgere ordre- og kunderelaterede oplysninger der understøtter salgsprocessen og de dertilhørende administrative opgaver, hvilket giver sælgeren mere tid til at have fuld fokus på kunden. App'en effektiviserer sælgernes arbejde, og løsningens integration med Dynamics NAV gør at ledere kan styre og gennemgå salgsaktiviteter og se resultater direkte i ERP-systemet.

Du kan læse mere om Dynamics NAV Anywhere, samt få hjælp til at gøre din virksomheds NAV løsning mobil på Columbus' hjemmeside.

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.